maanantai 22. helmikuuta 2010

Fabel-huumaa

Olen kovasti ihastunut Dropsin Fabel-lankoihin. Värit vaihtuvat tarpeeksi erilailla, joten pienistä töistä tulee riittävän erilaisia, eikä kellekkään tule mieleen että nyt on yritetty tehdä samanlainen pari, mutta pieleen meni sittenkin...

Sormikkaita olen siis puikotellut reilumminkin:


Malli: Garnstudio, Fabel-sormikkaat (hieman muokattu)
Lanka: Drops Fabel
Puikot: 2,5 sukkapuikot

Aiemmin oloen tehnyt myös vaaleanpunaiset ja ruskea-kirjavat, mutta toinen vaaleanpunainen katosi joulukuussa koiranäyttelyssä Helsingin messukeskukseen, ja ruskeat olen kadottanut jonnekin tänne kotiin... Tuo lanka sopii sormikkaisiin täydellisesti! Ei kutita, on tarpeeksi ohutta, lämmintä ja kaunistakin. Mielenkiintoista neuloa.

Meillä on töissä aika viileätä talvella, joten ihan työasusteeksi tein tällaiset:

Malli: Ihan oma
Lanka: Drops Fabel
Puikot: 2,5 sukkapuikot

Näillä passaa nostella koiranruoka- ja kissanhiekkasäkkejä, sovitella koirille vaatteita ja rahastaa asiakkaitakin... =) Ihan huiput! Jokatalvinen suuri ongelma kun on kämmenselkien kuivuminen, halkeilu ja lopulta verenvuoto, vaikka kuinka rasvaisi hyvillä voiteilla. Nämä estää edes vähäsen.

Kaapissa odottaa vielä yksi kerä Fabelia, saas nähdä tuleeko siitäkin sormikkaat... =) Nyt kuitenkin hairahduin hetkeksi pois Fabelista, puikoilla on sormikkaat Novitan Ticoticosta (melkein yhtä kivaa lankaa).

2 kommenttia:

Hepsi kirjoitti...

Kauniita sormikkaita!

Maikki kirjoitti...

Kiitos Hepsi! SInä se aina jaksat kommentoida nätisti mun vaatimattomia väkerryksiä (ainakin verrattuna sun upeisiin luomuksiin). Tulee hyvä mieli =)